Išplėstinė paieška
 
 
 
   
   
   
naudingas 0 / nenaudingas 0

Majonezas

  
 
 
1234
Aprašymas

Tiriamasis darbas apie majonezą. Pirminė majonezo klasifikacija. Majonezo klasifikacija pagal riebumą. Majonezo klasifikacija pagal priedus. Prekių asortimentas. Majonezo rinkos vartotojų segmentavimas . Identifikavimas. Rėmimas.

Ištrauka

Mano tiriamasis produktas – majonezas. Tai pilnavertis maisto produktas, į kurio sudėtį įeina: vanduo, augalinis aliejus, modifikuotas krakmolas, cukrus, garstyčios, juoduotoji druska, kiaušinių trynių milteliai, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos:acto rūgštis, vyno actas, citrinų rūgštis; stabilizatoriai: guaro guma, ksantano guma; konservantai: kalio sorbatas, natrio benzoatas.

Majonezas – tai trumpalaikio naudojimo maisto prekė, suvartojama per keletą ciklų. Tai asmeninio naudojimo prekė. ...

Rašto darbo duomenys
Tinklalapyje paskelbta2005-11-25
DalykasKulinarijos referatas
KategorijaKita >  Kulinarija
TipasReferatai
Apimtis3 puslapiai 
Literatūros šaltiniai0
Dydis16.32 KB
AutoriusKristina
Viso autoriaus darbų1 darbas
Metai2004 m
Klasė/kursas12
Švietimo institucijaLazdijų r. savivaldybės Seirijų Antano Žmuidzinavičiaus vidurinė mokykla
Failo pavadinimasMicrosoft Word EKONOMIKA [speros.lt].doc
 

Panašūs darbai

Komentarai

Komentuoti

 

 
[El. paštas nebus skelbiamas]

 
 
  • Referatai
  • 3 puslapiai 
  • Lazdijų r. savivaldybės Seirijų Antano Žmuidzinavičiaus vidurinė mokykla / 12 Klasė/kursas
  • 2004 m
Ar šis darbas buvo naudingas?
Taip
Ne
0
0
Pasidalink su draugais
Pranešk apie klaidą