Šperos.lt > Kita > Kulinarija > Sergančiųjų širdies ligomis žmonių mityba

Sergančiųjų širdies ligomis žmonių mityba

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.5
  (
1
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Profesijų kompetencijų sąrašas. Įvadas. Esamos padėties analizė ir temos pagrindimas. Širdies ligomis sergančių žmonių grupės charakteristika. Projekto naudotų informacijos šaltinių apžvalga, išvados ir rekomendacijos. Medžiaginiai skaičiavimai. Pagrindinių maisto medžiagų poreikių skaičiavimas. Valgiaraščio sudarymas. Patiekalų energetinė vertė. Technologinių kortelių sudarymas. Technologinio proceso parinkimas. Geros higienos.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Kursiniai darbai
Kategorija:
Apimtis:

18 psl.

Lygis:

3 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Kauno kolegija

Failo tipas:

Microsoft Word 57.34 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą