Įkelti darbą
Šperos.lt
> Kita
> Kulinarija
> Medus (2)
Medus (2)
9.4
(
1
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
Aprašymas:
Medus ir jo panaudojimas. Medaus rūšys. Medus - maistas ir vaistas. Medaus vartojimas. Medus gėrimų ir konditerijos gamyboje. Receptai.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:
Referatai
Kategorija:
Kita
,
Kulinarija
Apimtis:
9 psl.
Lygis:
2 klasė / kursas
Švietimo institucija:
Žemaitijos kolegija
Failo tipas:
1.77 MB
Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!
Atsisiųsti šį darbą
Panašūs darbai
Medus
Grūdai ir miltai. Jų produktai
Mėsa
Maisto ruošimas pobūviams
Kruopų gamybos technologija
Fluxus
Medus ir jo įtaka žmogaus sveikatai
Maisto kokybės ir saugos reikalavimai
Miltiniai maisto produktai
Pienas ir jo produktai. Pieno tyrimai