Jogurtas

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
10.0
  (
4
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Jogurtas. 2,4 % riebumo jogurto cheminė sudėtis. Jogurto komponentų cheminės savybės. Angliavandeniai. Baltymai. Riebalai. Virškinimas. Jogurto svarba. Išvados.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Referatai
Kategorija:
Apimtis:

8 psl.

Lygis:

1 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Kauno kolegija

Failo tipas:

Microsoft Word 13.09 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą