Įkelti darbą
Šperos.lt
> Kita
> Kulinarija
> Jogurtas
Jogurtas
10.0
(
4
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
Aprašymas:
Jogurtas. 2,4 % riebumo jogurto cheminė sudėtis. Jogurto komponentų cheminės savybės. Angliavandeniai. Baltymai. Riebalai. Virškinimas. Jogurto svarba. Išvados.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:
Referatai
Kategorija:
Kita
,
Kulinarija
Apimtis:
8 psl.
Lygis:
1 klasė / kursas
Švietimo institucija:
Kauno kolegija
Failo tipas:
13.09 KB
Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!
Atsisiųsti šį darbą
Panašūs darbai
Majonezas (2)
Jogurto gamybos cecho projektavimas
Maisto medžiagos (2)
Kiaušiniai
Alaus gamyba ir technologija
Kokybinė analizė
Marketingo komplekso analizė pagal pasirinktą produktą: jogurtas "Bi fi do"