Įkelti darbą
Šperos.lt
> Kita
> Kulinarija
> Varškės ir varškės desertų mikrobinis gedimas
Varškės ir varškės desertų mikrobinis gedimas
10.0
(
1
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
Aprašymas:
Įvadas. Produkto aprašymas. Varškės ir varškės desertų mikrobiologiniai kriterijai. Varškės ir varškės desertų mikrobiologinio gedimo sukėlėjai ir ydos. Išvados.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:
Referatai
Kategorija:
Kita
,
Kulinarija
Apimtis:
9 psl.
Lygis:
2 klasė / kursas
Švietimo institucija:
Kauno kolegija
Failo tipas:
20.91 KB
Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!
Atsisiųsti šį darbą
Panašūs darbai
Varškė ir jos gaminiai
Kiaušinių maistinė vertė. Jų vartojimas iš užkrėstų ūkių