Šperos.lt > Kita > Kulinarija > Maitinimo organizavimas (2)

Maitinimo organizavimas (2)

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.4
  (
2
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Viešbučio restoranų ir barų serviruotės elementai. Bendros serviravimo taisyklės. Pusryčių stalas. Pietų stalas. Vakarienės stalas. Pobūvio serviruotė. Aptarnavimo viešbučio kambariuose organizavimas. Aptarnavimo ypatumai. Kambarių – apartamentų barų paskirtis. Turistų grupių maitinimo restorane suderinimas, paraiškų parengimas. Parengti vienos dienos meniu (3 kartų maitinimas: pusryčiai, pietus, vakarienė) turistų grupių maitinimui (Kanada, Bulgarija). Vienos dienos valgiaraštis turistams iš Bulgarijos. Vienos dienos valgiaraštis turistams iš Kanados.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Namų darbai
Kategorija:
Apimtis:

12 psl.

Lygis:

3 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Vilniaus kolegija

Failo tipas:

Microsoft Word 27.95 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą