Įkelti darbą
Šperos.lt
> Kita
> Kulinarija
> Virtos rūkytos dešros
Virtos rūkytos dešros
9.9
(
1
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
Aprašymas:
Įvadas. Parūkytos dešros. Parūkytų dešrų gamybos technologija. Dešrų gamyba. I būdas. Virtos rūkytos dešros. Virtų rūkytų dešrų gamybos technologija. Ydos. Asortimentas. Išvados.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:
Referatai
Kategorija:
Kita
,
Kulinarija
Apimtis:
8 psl.
Lygis:
2 klasė / kursas
Švietimo institucija:
Kauno kolegija
Failo tipas:
19.07 KB
Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!
Atsisiųsti šį darbą
Panašūs darbai
Dešrų gamybos ypatumai
Virtos rūkytos dešros (2)
Mėsos gaminių (dešrų) technologija: perdirbimas, laikymas
Prekių mokslas (4)
Virtų rūkytų dešrų gamybos baro rekonstrukcija
Šaltai rūkytų mėsos gaminių gamyba
Maisto produktai. Asortimentas. Kokybė. Maistinė vertė. Ženklinimas
Stiprieji gėrimai: viskis, konjakas, degtinė
Žuvies šalti ir karšti patiekalai
Pieno perdirbimo produktai