Šperos.lt > Kita > Kulinarija > Prancūzų virtuvės ypatumai

Prancūzų virtuvės ypatumai

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.5
  (
2
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Prancūzų kulinarijos menas. Truputis istorijos. Ponas Boulanger išrado restoraną. Maistas — per dvasinius pojūčius. Sūriai. Nuo kiaulės kojelių prie "Naujosios virtuvės" (Nouvelle Cuisine). Vynas vietoj saulės. Baltasis, rausvas ir raudonas vynas. Priešpiečių pertraukai — dvi valandos. Svarbu geros manieros prie stalo. Štai dar keletas patarimų. Receptai.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Referatai
Kategorija:
Apimtis:

8 psl.

Lygis:

2 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Vilniaus kolegija

Failo tipas:

Microsoft Word 16.26 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą