Šperos.lt > Kita > Kulinarija > Vynų klasifikacija ir asortimentas

Vynų klasifikacija ir asortimentas

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.5
  (
4
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Vyno klasifikacija. Pagal žaliavą. Pagal spalvą. Pagal išlaikymo laiką. Pagal gamybos technologiją, alkoholio ir cukraus kiekį. Pagal spirito kiekį. Pagal cukraus kiekį. Pagal rūgšties kiekį. Pagal tvirtumą. Pagal amžių. Vynų asortimentas. Natūralūs vynai. Spirituoti vynai. Stiprieji vynai gaminami šių tipų. Desertiniai spirituoti vynai. Aromatizuoti vynai. Putojantys vynai. Gazuoti vynai. Organiniai vynai. Išvados. Informacijos šaltiniai (4).
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Namų darbai
Kategorija:
Apimtis:

11 psl.

Lygis:

0 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Žemaitijos kolegija

Failo tipas:

Microsoft Word 25.5 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą