Įkelti darbą
Šperos.lt
> Kita
> Kulinarija
> Miežinės ir kvietinės kruopos
Miežinės ir kvietinės kruopos
9.8
(
4
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
Aprašymas:
Įvadas. Miežinių ir kvietinių kruopų maistinė vertė. Miežinių ir kvietinių kruopų vartojamosios savybės. Miežinių ir kvietinių kruopų skirstymas pagal požymius. Miežinių ir kvietinių kruopų kokybė. Išvados.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:
Referatai
Kategorija:
Kita
,
Kulinarija
Apimtis:
6 psl.
Lygis:
2 klasė / kursas
Švietimo institucija:
Žemaitijos kolegija
Failo tipas:
72.59 KB
Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!
Atsisiųsti šį darbą
Panašūs darbai
Kruopos (2)
Miežių mitybos diagnostika
Grūdai ir miltai. Jų produktai