Šperos.lt > Kita > Kulinarija > Grūdai ir miltai. Jų produktai

Grūdai ir miltai. Jų produktai

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.5
  (
4
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Įvadas. Viskas apie grūdus. Kviečiai. Rugiai. Avižos. Burnotis (amaranth). Miežiai. Grikiai. Ryžiai. Tritikalė. Kukurūzai. Soros. Linų sėmenys. Grūdų ir miltų prekės. Ryžių prekių asortimentas. Kruopų asortimentas. Dribsnių asortimentas. Makaronų asortimentas. Trapučiai. Kitos prekės. Duonos ir pyrago gaminiai. Išvados. Priedai.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Referatai
Kategorija:
Apimtis:

41 psl.

Lygis:

4 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Klaipėdos Universitetas

Failo tipas:

Microsoft Word 2.77 MB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą