Įkelti darbą
Šperos.lt
> Kita
> Kulinarija
> Vokiečių virtuvė
Vokiečių virtuvė
10.0
(
3
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
Aprašymas:
Įvadas. Būdingi patiekalai bei valgymo įpročiai. Vokiečių gėrimai. Vokiškas alus. Vokiškas vynas. Išvados. Priedai (8).
Rodyti daugiau
Darbo tipas:
Referatai
Kategorija:
Kita
,
Kulinarija
Apimtis:
11 psl.
Lygis:
2 klasė / kursas
Švietimo institucija:
Vilniaus kolegija
Failo tipas:
94.55 KB
Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!
Atsisiųsti šį darbą
Panašūs darbai
Gyvenimo kokybė
Karma ir reinkarnacija
Vynai
A. Fajolis. Administravimas
Indiška virtuvė: gyventojų mitybos įpročiai bei patiekalų paruošimo ypatumai
Vokietijos kultūros savitumai ir nacionaliniai ypatumai
Pasaulio virtuvių ypatumai
Aukštaitija Nationalpark
Prieskoniai ir jų panaudojimas