Šperos.lt > Kita > Kulinarija > Prieskoniai ir jų panaudojimas

Prieskoniai ir jų panaudojimas

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.5
  (
4
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Prieskonių istorija. Cukrus. Druska. Prieskoniniai augalai. Anyžiai. Kinijos anyžiai. Baltieji kuminai. Bazilikai. Ceilono cinamonas. Kiniškasis cinamonas. Ciberžolės. Čiobreliai. Citrinžolė. Darželiniai dašiai. Daržiniai builiai. Kalendros. Imbieras. Juodieji kuminai. Kardamonas. Kmynai. Krapai. Kvapieji pipirai. Pipirai. Rausvieji pipirai. Laiškiniai česnakai. Mairūnai. Raudonėliai. Muskatų riešutai ir lapai. Pankoliai. Paprastieji kadagiai. Paprika. Petražolės. Prieskoniniai gvazdikėliai. Rozmarinai. Šafranai. Vanilė. Sveikatos elementorius. Įvairenybės. Apklausa. Apklausos rezultatai. Apklausos aptarimas. Įmonės, teikiančios prieskonius. Išvados.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Referatai
Kategorija:
Apimtis:

66 psl.

Lygis:

0 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Failo tipas:

Microsoft Word 348.6 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą