Įkelti darbą
Šperos.lt
> Kita
> Kulinarija
> Maisto ruošimas pobūviams
Maisto ruošimas pobūviams
9.8
(
4
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
Aprašymas:
Įvadas. Maisto ruošimo pobūviams tradicijos. Meniu sudarymas. Meniu. Maisto kainų paskaičiavimas. Technologinės ir kalkuliacinės kortelės. Maisto patiekimas ir puošimas. Išvados.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:
Referatai
Kategorija:
Kita
,
Kulinarija
Apimtis:
11 psl.
Lygis:
2 klasė / kursas
Švietimo institucija:
Failo tipas:
16.89 KB
Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!
Atsisiųsti šį darbą
Panašūs darbai
Maisto ruošimo technologija
Maitinimo technologijos: 60 vietų itališkų patiekalų restorano projektavimas Panevėžyje
Maitinimo organizavimas ir aptarnavimas
Įmonės analizė: kavinė "Maisto fabrikas"
Maisto ruošimo technologija (2)
60 vietų prancūzų virtuvės restorano projektavimas Klaipėdoje
Maisto higienos praktikos ataskaita: žuvies perdirbimas UAB "Norvelita"
Elektriniai maisto virimo katilai
Maisto kokybės ir saugos reikalavimai (2)
Maisto produktai ir rizikos veiksniai