Šperos.lt > Kita > Kulinarija > Konditeriniai gaminiai

Konditeriniai gaminiai

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.8
  (
4
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Migdolinės tešlos charakteristika, paruošimo technologija, gaminių asortimentas. Baltyminės riešutinės tešlos charakteristika, paruošimo technologija, gaminių asortimentas. Paprastas biskvitas. Biskvito rūšys. Biskvitų formavimas ir kepimas. Riebus biskvitas. Šakotis. Keksų asortimentas. Sluoksniuota tešla. Sluoksniuotos mielinės tešlos paruošimo technologija, gaminių asortimentas. Mielinės tešlos charakteristika, tešlos paruošimo su įmaišalu, be įmaišalo, pagreitintu būdu technologija. Mielinės tešlos bandelių asortimentas. Pagerintos mielinės tešlos paruošimo technologija. Mielinės tešlos paruošimas sulėtintu būdu. Mielinės tešlos pyragų, vyniotinių asortimentas. Plikytos tešlos charakteristika, paruošimo technologija, gaminių asortimentas. Kieta trapi tešla. Meduolinė tešla. Minkšta trapi tešla. Kapotos tešlos charakteristika. Šokoladinė glazūra. Baltyminiai kremai. Glajai. Panaudojimas. Sviestiniai kremai. Sirupai. Panaudojimas. Puošimo elementų iš šokolado paruošimas. Pabarstymai tortams ir pyragaičiams. Biskvitinių pyragaičių ruošimo technologija. Trapios tešlos pyragaičių ruošimo technologija.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Šperos
Kategorija:
Apimtis:

8 psl.

Lygis:

3 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Failo tipas:

Microsoft Word 28.78 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą