Konditerija

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.7
  (
3
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Konditerijos cecho aprūpinimas įrengimais, inventoriumi, jų išdėstymas. Drebučių, marcipano, šokoladinės glazūros receptūros, ruošimo technologijos, pritaikymas. Biskvitinės tešlos ruošimo technologija. 5-7 gaminių receptūros, ruošimo technologijos. Migdolinės tešlos ir jos gaminių ruošimo technologija.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Namų darbai
Kategorija:
Apimtis:

14 psl.

Lygis:

0 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Vilniaus kolegija

Failo tipas:

Microsoft Word 16.91 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą