Įkelti darbą
Šperos.lt
> Kita
> Kulinarija
> Žuvies konservai
Žuvies konservai
9.4
(
1
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
Aprašymas:
Įvadas. Žaliavų reikalavimai. Receptūra. Gamybos technologinė schema. Gamybos technologinio proceso trumpas aprašymas. Gaminio ydos bei jų šalinimo būdai. Gaminio kriterijai. Pakavimas. Ženklinimas. Laikymas. Transportavimas. Išvados.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:
Referatai
Kategorija:
Kita
,
Kulinarija
Apimtis:
13 psl.
Lygis:
2 klasė / kursas
Švietimo institucija:
Vilniaus kolegija
Failo tipas:
331.73 KB
Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!
Atsisiųsti šį darbą
Panašūs darbai
Grūdai ir miltai. Jų produktai
Maisto prekės (3)
Žuvininkystės ir žuvies produktų gamybos technologija
Prieskoniai (2)
Traškučių lazdelių gamyba
Skerdimas
Grūdai ir miltai. Jų produktai (2)
Gyvulininkystė (18)
Maisto priedai (4)
Gyvulininkystė (16)