Įkelti darbą
Šperos.lt
> Kita
> Kulinarija
> Grūdai ir jų produktai
Grūdai ir jų produktai
9.8
(
1
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
Aprašymas:
Grūdai. Pagrindinės grūdinės kultūros. Kruopos. Kruopų cheminė sudėtis ir maistinė vertė. Kruopų asortimentas. Kruopų klasifikacija. Kokybės rodikliai. Miltai. Makaronų gaminiai.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:
Konspektai
Kategorija:
Kita
,
Kulinarija
Apimtis:
8 psl.
Lygis:
1 klasė / kursas
Švietimo institucija:
Ukmergės technologijų ir verslo mokykla
Failo tipas:
18.26 KB
Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!
Atsisiųsti šį darbą
Panašūs darbai
Grūdai ir miltai. Jų produktai
Valgių ir gėrimų patiekimas
Reikalavimai maitinimo įmonių darbuotojmas
Jonizuojanti spinduliuotė (3)
Kruopos (2)
Produktų panaudojimas patiekalams
Praktikos ataskaita maitinimo įmonėje
Pedagogikos samprata
Vaisiai ir uogos