Šperos.lt > Kita > Kulinarija > Produktų panaudojimas patiekalams

Produktų panaudojimas patiekalams

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.9
  (
1
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Daržovių ir vaisių patiekalai. Daržovių klasifikavimas ir maistinė vertė. Gumbavaisiai. Moliūginės. Šakniavaisinės. Salotinės špinatinės. Ankštinės. Desertinės ir prieskoninės. Šaltieji daržovių patiekalai ir užkandžiai. Salotos. Mišrainės. Įdarytos daržovės. Garnyrai. Karštieji daržovių patiekalai. Virti. Šutinti. Troškinti. Kepti. Apkepti. Nacionaliniai. Gaminant salotas ir mišraines reikia laikytis keleto taisyklių. Grybų patiekalai. Skylėtabudiniai. Lakštabudiniai. Aukšliagrybiai. Iš šviežių grybų. Džiovinti grybai. Iš sūdytų grybų. Iš marinuotų. Įdarant grybus. Sriubos. Uždarytos sriubos. Šiupininės sriubos. Pertrintos sriubos. Skaidrios sriubos. Pieniškos sriubos. Šaltosios ir saldžiosios sriubos. Sriubų maistinė vertė. Gaminant sriubas reikia laikytis tam tikrų taisyklių. Miltų patiekalai. Miltų patiekalų klasifikavimas. Skryliai. Virtiniai. Sklindžiai. Lietiniai. Tešlos ruošimas pudingams ir riebaluose kepamiems patiekalams. Puri tešla pudingams. Puri tešla gaminiams riebaluose virti ("orti"). Kruopų patiekalai. Kruopų ir jų patiekalų klasifikavimas ir panaudojimas. Virimas. Šutinimas. Kepimas. Apkepimas. Kruopų virimo būdai. Kepti kruopų patiekalai. Apkepti kruopų patiekalai. Virti kruopų patiekalai. Makaronų patiekalai. Virti. Šutinti. Apkepti. Kiaušinių patiekalai. Šaltieji. Karštieji. Kiaušinių patiekalų ruošimas. Virti patiekalai. Kepti patiekalai. Kiaušinienė. Omletas. Kulinarija. Šiluminis maisto produktų apdorojimas. Pagrindiniai apdorojimo būdai. Pagalbiniai būdai. Nuostoliai šiluminio apdorojimo metu. Naujas šiluminio apdorojimo būdas. Sultinių klasifikavimas ir ruošimas. Daržovių nuoviras. Sultinių panaudojimas. Padažų klasifikavimas. Karštieji padažai su miltais. Antriniai karštieji raudonieji mėsos padažai su miltais. Antriniai karšti baltieji mėsos padažai su miltais. Baltieji žuvies padažai. Šaltieji padažai. Šaltųjų padažų panaudojimas. Padažų kokybės rodikliai.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Konspektai
Kategorija:
Apimtis:

8 psl.

Lygis:

3 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Kauno kolegija

Failo tipas:

Microsoft Word 17.13 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą