Išplėstinė paieška
 
 
 
Pradžia>Kita>Kulinarija>Šokoladas (3)
   
   
   
-2
naudingas 0 / nenaudingas -2

Šokoladas (3)

Aprašymas

PowerPoint pristatymas. Tikslai ir uždaviniai. Šokolado istorija. Šokoladas užkariauja pasaulį. Šokolado klasifikacija. Šokolado biocheminė sudėtis. Šokolado gavimas. Šokolado degustavimas. Šokolado patiekimas. Šokolado laikymo sąlygos. Šokolado panaudojimas. Karšto šokolado gaminimas. Šokoladas ir sveikata. Tiesa apie šokoladą. Įdomu... Išvados.

Ištrauka

Tikslai ir uždaviniai

Susipažinti su šokolado istorija, jo maistingumu, savybėmis, panaudojimu;
Išmokti gaminti karštą šokoladą;
Parengti pristatymą per Power Point programą;

Šokolado istorija
Vardo kilmė

Įžymus botanikas Karlas
Linėjus (1707-1778), suteikęs
gausybei augalų rūšių mokslinius
vardus, labai mėgo gerti šokoladą.
Tad ir kakavmedį, iš kurio vaisių
jis gaminamas, pavadino labai
garbingu "Theobroma cacao"
(iš lotynų kalbos išvertus reiškia
"dievų maistas") vardu. ...

Rašto darbo duomenys
Tinklalapyje paskelbta2007-03-20
DalykasKulinarijos pristatymas
KategorijaKita >  Kulinarija
TipasPristatymai
Apimtis19 skaidrių
Literatūros šaltiniai2
Dydis56.98 KB
AutoriusGerda
Viso autoriaus darbų1 darbas
Metai2006 m
Klasė/kursas10
Failo pavadinimasMicrosoft PowerPoint sokoladass [speros.lt].ppt
 

Panašūs darbai

Komentarai

Komentuoti

 

 
[El. paštas nebus skelbiamas]

 
 
Ar šis darbas buvo naudingas?
Taip
Ne
0
-2
Pasidalink su draugais
Pranešk apie klaidą