Išplėstinė paieška
 
 
 
Pradžia>Kita>Kulinarija>Kulinarijos pristatymai

Kulinarijos pristatymai (14 darbai)

Rūšiuoti pagal
  • Daržovės ir jų patiekalai

    PowerPoint pristatymas. Darbo tiklas. Daržovės. Atsiminkite! Daržovių cheminė sudėtis. Daržovių maistinė vertė. Įdomu žinoti. Daržovių patiekalų klasifikacija. Virtų daržovių patiekalų asortimentas. Keptų daržovių patiekalai. Keptų daržovių patiekalų asortimentas. Apkeptų daržovių patiekalai. Apkeptų daržovių patiekalų asortimentas. Troškintų daržovių patiekalai. Troškintų daržovių patiekalų asortimentas. Šutintų daržovių patiekalai. Šutintų daržovių patiekalų asortimentas. Įdarytos bulvės. Įdaryti agurkai. Daržovių salotos su Mozarella sūriu. Daržovių makaronų troškinys. Kepti obuoliai su mėsa ir sūriu. Išvada.
    Kulinarija, pristatymas(24 skaidrės)
    2009-12-02
  • Įvairių tešlų ruošimo technologija

    PowerPoint pristatymas. Tešlų rūšys. Mielinės tešlos ruošimo technologija. Mielinės tešlos ruošimo technologinė schema. Sluoksniuotos tešlos ruošimo technologija. Sluoksniuotos tešlos ruošimo technologinė schema. Kapotos tešlos ruošimo technologija. Kapotos tešlos ruošimo technologijos schema. Plikytos tešlos ruošimo technologija. Plikytos tešlos ruošimo technologijos schema. Baltyminės tešlos ruošimo technologija. Plikytos tešlos ruošimo technologijos schema. Biskvitinės tešlos ruošimo technologija. Biskvitinės tešlos ruošimo technologijos schema. Meduolinės tešlos ruošimo technologija. Meduolinės tešlos ruošimo technologijos schema.
    Kulinarija, pristatymas(19 skaidrių)
    2006-03-07
  • Kava (2)

    PowerPoint pristatymas. Kavos sudėtis. Kavos poveikis organizmui. Kavos rūšys. Kavos laikymas ir įpakavimas. Informacija ant pakuotės.
    Kulinarija, pristatymas(5 skaidrės)
    2006-11-15
  • Kokteiliai

    PowerPoint pristatymas. "Longdrink". "Atsuktuvas". "Kruvinoji Merė". "Kamparis". "Pina Colada". "Cuba Libre". "Daiquiri". "Gin-tonic". "Margarita". "Mojito". "Motociklo priekaba (Swizzle)". "Toddy".
    Kulinarija, pristatymas(13 skaidrių)
    2007-05-12
  • Lietuviški prieskoniniai augalai

    PowerPoint pristatymas. Labiausiai paplitę prieskoniai. Česnakai. Pagrindinės sudedamosios dalys. Svogūnai. Pagrindinės sudedamosios dalys. Kmynai. Kmynų panaudojimas. Petražolės. Petražolių panaudojimas. Krapai. Krapų panaudojimas.
    Kulinarija, pristatymas(13 skaidrių)
    2006-10-24
  • Maisto prekių klasifikacija

    PowerPoint pristatymas. Maisto prekių klasifikacija. Švieži vaisiai. Daržovės. Vaisių ir uogų konservai. Natūralūs daržovių konservai. Šaldyti vaisiai ir daržovės. Džiovinti vaisiai ir uogos. Džiovintos daržovės. Švieži grybai. Perdirbti grybai. Perdirbtų grūdų produktai. Kruopos. Miltai. Miltų produktai. Makaronai. Duonos gaminiai. Pyrago gaminiai. Krakmolas, cukrus, medus. Cukraus pakaitalai. Dirbtinis medus. Natūralus medus. Konditerijos gaminiai. Šokoladas. Karamelė. Saldainiai. Irisai. Dražė. Miltų konditerija. Skonio prekės. Arbata. Kava. Prieskoniai. Pagardai. Riebalai. Pieno produktai.
    Kulinarija, pristatymas(35 skaidrės)
    2006-01-05
  • Mikrobiologinė pieno tarša

    PowerPoint pristatymas. Pieno teršalai. Švarus pienas. Melžimo higienos taisyklės. Mastitas. Bakterijos. Statistiniai duomenys. Inhibitoriai.
    Kulinarija, pristatymas(33 skaidrės)
    2005-08-11
  • Nežuviniai jūros produktai

    PowerPoint pristatymas. Darbo tikslas. Cheminė sudėtis. Moliuskai. Moliuskų kokybė. Dvigeldžiai moliuskai. Austrės. Jokūbo moliuskai (šukutės). Midijos. Galvakojai moliuskai. Aštuonkojai. Kalmarai. Vėžiagyviai . Krevetės. Omaras. Vėžiai. Krabai. Krilis. Dygiaodžiai. Jūros ežiai. Kukumarijos. Trepangai. Plivakojai moliuskai (sraigės). Raginukė. Nežuvinių jūros produktų apdorojimas.
    Kulinarija, pristatymas(24 skaidrės)
    2009-04-01
  • Paukštienos šalti ir karšti patiekalai

    PowerPoint pristatymas. Vištiena. Pirminis paukštienos paruošimas. Paukštiena. Kalakutiena. Antiena ir žąsiena. Iš paukštienos gaminami patiekalai. Karšti paukštienos patiekalai. Receptūros su paukštiena.
    Kulinarija, pristatymas(13 skaidrių)
    2007-05-15
  • Prieskonių pristatymas

    PowerPoint pristatymas. Prieskonių istorija. Prieskonių reikšmė. Prieskonių grupavimas. prieskonių laikymas. prieskonių higienos norma. Prieskoniai. Kmynai. Kardamonas. Lauro lapai. Šafranas. Vanilė. Anyžiai. Bazilikas. Cinamonas. Ceilono cinamonas. Kiniškas cinamonas. Ciberžolės. Čiobreliai. Citrinžolė. Kalendra. Įmonės teikiančios prieskonius. Išvados.
    Kulinarija, pristatymas(24 skaidrės)
    2007-11-29
  • Stalo tradicijos Naujųjų išvakarėse

    PowerPoint pristatymas. Ispanai ir lotynų amerikiečiai. Kuba. Anglosaksai. Australai. Vokietijoje. Serbai, kroatai ir makedoniečiai. Bulgarai. Graikija. Japonai. Kas ką geria? Vynas - toli gražu ne vienintelis pasirinkimas. Už žemyno ribų naujamečiai gėrimai dar įvairesni.
    Kulinarija, pristatymas(16 skaidrių)
    2007-05-12
  • Šampanas

    "Šampano pagrindinės rūšys ir kaip jį patiekti? Ką reiškia užrašai ant šampano etiketės?". PowerPoint pristatymas. Napoleonas Bonapartas šampaną tiesiog dievino. Šampano kilmė ir jo globėjas. Šampano gamyba – tikras menas. Pagrindinės šampano rūšys. Šampano tipai. Šampanas yra dešimties tipų. Šampano skirstymas pagal saldumą. Ką reiškia užrašai ant šampano etiketės? Šampano etiketėse žymimos raidinės santrumpos. Kai kuriose šalyse pagamintas putojantis vynas vadinamas. Šampano patiekimas. Kaip patiekti šampaną? Kaip reikia atkimšti šampano butelį? Šampano nedera atkimšti taip. Butelis atidaromas taip... Pilstykime šampaną atsargiai. Šampano taurės. Šampano skonis. Patarimai. Šampanas "Alita Cattie".
    Kulinarija, pristatymas(29 skaidrės)
    2006-12-13
  • Šokoladas (3)

    PowerPoint pristatymas. Tikslai ir uždaviniai. Šokolado istorija. Šokoladas užkariauja pasaulį. Šokolado klasifikacija. Šokolado biocheminė sudėtis. Šokolado gavimas. Šokolado degustavimas. Šokolado patiekimas. Šokolado laikymo sąlygos. Šokolado panaudojimas. Karšto šokolado gaminimas. Šokoladas ir sveikata. Tiesa apie šokoladą. Įdomu... Išvados.
    Kulinarija, pristatymas(19 skaidrių)
    2007-03-20
  • Vynų kultūra

    PowerPoint pristatymas. Truputis istorijos. 10 pagrindinių Prancūzijos vynų gamintojų regionų. Vynuogių pavadinimai ir regionai. Raudonos vynuogės. Baltos vynuogės. Vynų gamyba. Vynų gamyba: raudoni. Vynų gamyba: balti. Vynų gamyba: rausvi. Vynų laikymas. Vynų klasifikacija. Šampanas. Šampano gamyba. Vyno pateikimas. Vyno gėrimo temperatūra. Keli patarimai. Kada koks vynas geriamas?
    Kulinarija, pristatymas(20 skaidrių)
    2006-03-17