Įkelti darbą
Šperos.lt
> Kita
> Kulinarija
> Mėsos sūdymas ir mikroorganizmai
Mėsos sūdymas ir mikroorganizmai
9.4
(
2
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
Aprašymas:
Įžanga. Darbo tikslas: išsiaiškinti sūrimų mikroorganizmus ir jų įtaką produktui. Sūdymo būdai. Sūrimų mikroorganizmai ir jų įtaka produktui. Išvados. Priedas (1).
Rodyti daugiau
Darbo tipas:
Namų darbai
Kategorija:
Kita
,
Kulinarija
Apimtis:
8 psl.
Lygis:
2 klasė / kursas
Švietimo institucija:
Kauno kolegija
Failo tipas:
17.58 KB
Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!
Atsisiųsti šį darbą
Panašūs darbai
Skerdimas