Išplėstinė paieška
 
 
 
Pradžia>Kita>Kulinarija>Nežuviniai jūros produktai
   
   
   
1
naudingas +1 / nenaudingas 0

Nežuviniai jūros produktai

Aprašymas

PowerPoint pristatymas. Darbo tikslas. Cheminė sudėtis. Moliuskai. Moliuskų kokybė. Dvigeldžiai moliuskai. Austrės. Jokūbo moliuskai (šukutės). Midijos. Galvakojai moliuskai. Aštuonkojai. Kalmarai. Vėžiagyviai . Krevetės. Omaras. Vėžiai. Krabai. Krilis. Dygiaodžiai. Jūros ežiai. Kukumarijos. Trepangai. Plivakojai moliuskai (sraigės). Raginukė. Nežuvinių jūros produktų apdorojimas.

Ištrauka

Darbo tikslas
Pristatyti nežuvinius jūros produktus
Darbo uždaviniai
Apibūdinti nežuvinių jūros produktų cheminę sudėtį.
Suklasifikuoti šiuos produktus
Pateikti šių jūros produktų kokybės reikalavimus
Išanalizuoti laikymo sąlygas.

Cheminė sudėtis
Nežuvinių vandens gyvūnų gyvūnų mėsoje gana daug baltymų, iki 20%, daug nesočiųjų riebiųjų rūgščių, vitaminų, ypač B grupės. Palyginti su naminių gyvulių mėsa, šių mėsa turtingesnė mikroelementų 50, o kartais net ir 100 kartų; 10 kartų daugiau negu žuvyje. Nežuvinių vandens gyvūnų išvaizda, maistinė vertė, labai skiriasi nuo žuvų. Verslinę reikšmę turi šios nežuvinių vandens gyvūnų grupės: vėžiagyviai, moliuskai ir dygiaodžiai. ...

Rašto darbo duomenys
Tinklalapyje paskelbta2009-04-01
DalykasKulinarijos pristatymas
KategorijaKita >  Kulinarija
TipasPristatymai
Apimtis24 skaidrės
Literatūros šaltiniai7
Dydis1.17 MB
Autoriuslaima
Viso autoriaus darbų4 darbai
Metai2008 m
Klasė/kursas2
Mokytojas/DėstytojasJerofejevienė
Švietimo institucijaKauno kolegija
FakultetasTechnologijų fakultetas
Failo pavadinimasMicrosoft PowerPoint Nezuviniai juros produktai [speros.lt].ppt
 

Panašūs darbai

Komentarai

Komentuoti

 

 
[El. paštas nebus skelbiamas]

 
 
  • Pristatymai
  • 24 skaidrės
  • Kauno kolegija / 2 Klasė/kursas
  • Jerofejevienė
  • 2008 m
Ar šis darbas buvo naudingas?
Taip
Ne
+1
0
Pasidalink su draugais
Pranešk apie klaidą