Išplėstinė paieška
 
 
 
Pradžia>Kita>Kulinarija>Daržovės ir jų patiekalai
   
   
   
naudingas +1 / nenaudingas -1

Daržovės ir jų patiekalai

Aprašymas

PowerPoint pristatymas. Darbo tiklas. Daržovės. Atsiminkite! Daržovių cheminė sudėtis. Daržovių maistinė vertė. Įdomu žinoti. Daržovių patiekalų klasifikacija. Virtų daržovių patiekalų asortimentas. Keptų daržovių patiekalai. Keptų daržovių patiekalų asortimentas. Apkeptų daržovių patiekalai. Apkeptų daržovių patiekalų asortimentas. Troškintų daržovių patiekalai. Troškintų daržovių patiekalų asortimentas. Šutintų daržovių patiekalai. Šutintų daržovių patiekalų asortimentas. Įdarytos bulvės. Įdaryti agurkai. Daržovių salotos su Mozarella sūriu. Daržovių makaronų troškinys. Kepti obuoliai su mėsa ir sūriu. Išvada.

Ištrauka

Darbo tiklas:
Susipažinti su daržovėmis, jų chemine sudėtim bei daržovių patiekalais.

Darbo uždaviniai:
Pateikti daržovių aprašymą,
Pateikti daržovių cheminę sudėtį
Išsiaiškinti daržovių maistinę vertę
Pateikti daržovių patiekalų klasifikaciją
Pateikti keletą daržovių patiekalų receptų

Daržovės tai...

Vienintelis maisto produktas, kuriame nėra cholesterino (cholesterolio). Jose yra nemažai medžiagų, nuo kurių gerėja apetitas, daugiau išsiskiria skrandžio sulčių, mais­tas geriau pasisavinamas. ...

Rašto darbo duomenys
Tinklalapyje paskelbta2009-12-02
DalykasKulinarijos pristatymas
KategorijaKita >  Kulinarija
TipasPristatymai
Apimtis24 skaidrės
Literatūros šaltiniai4
Dydis1.09 MB
Autoriussowionok
Viso autoriaus darbų4 darbai
Metai2009 m
Klasė/kursas2
Mokytojas/DėstytojasVilija Karbauskienė
Švietimo institucijaKauno kolegija
FakultetasTechnologijų fakultetas
Failo pavadinimasMicrosoft PowerPoint Darzoviu patiekalai [speros.lt].ppt
 

Panašūs darbai

Komentarai

Komentuoti

 

 
[El. paštas nebus skelbiamas]

 
 
  • Pristatymai
  • 24 skaidrės
  • Kauno kolegija / 2 Klasė/kursas
  • Vilija Karbauskienė
  • 2009 m
Ar šis darbas buvo naudingas?
Taip
Ne
+1
-1
Pasidalink su draugais
Pranešk apie klaidą