Šperos.lt > Kita > Kulinarija > Prancūzų virtuvė ir kultūra

Prancūzų virtuvė ir kultūra

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.7
  (
2
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Tikslai. Įžanga. Prieskoniniai sviestai. Padažai. Mišrainės ir salotos. Sriubos. Patiekalai su sūriu ir iš sūrio. Patiekalai iš kiaušinių. Žuvys, vėžiagyviai, varlės. Mėsos patiekalai. Miltiniai patiekalai. Daržovės. Saldūs patiekalai, kepiniai, kiti saldumynai. Saldūs lietiniai, ryžiai ir suflė. Išvados.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Referatai
Kategorija:
Apimtis:

17 psl.

Lygis:

12 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Kaišiadorių Algirdo Brazausko vidurinė mokykla

Failo tipas:

Microsoft Word 512.82 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą