Šperos.lt > Kita > Kulinarija > Italijos virtuvė (3)

Italijos virtuvė (3)

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.6
  (
2
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Įvadas. Nuo seniausių laikų. Regionų ypatybės. Šiaurės vakarų Italija. Šiaurės rytų Italija. Centrinė Italija. Romos ir Lazio regionas. Pietų Italija. Italija – vyno šalis. Pietų metas. Receptai. Lazanija su mėsos įdaru. Risotto su pomidorais ir šviežiais bazilikais. Pizza ai Quattro formaggi. Pasta marino. Minestrone sriuba. Focaccia. Jautienos carpaccio. Salotos capresse. Tiramisu.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Namų darbai
Kategorija:
Apimtis:

11 psl.

Lygis:

3 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Kauno kolegija

Failo tipas:

Microsoft Word 31.63 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą