Šperos.lt > Kita > Kulinarija > Ispanijos prieskoniai

Ispanijos prieskoniai

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.9
  (
2
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Prieskoninių augalų vartojimo istorija. Ispanijos virtuvės ypatumai. Ispanijoje vartojami prieskoniai. Prieskonių charakteristika. Paprika. Kilnusis lauras. Rozmarinai. Čiobreliai. Šafranai. Česnakai. Kmynai. Cinamonas. Kalendra. Petražolės. Migdolai. Krapai.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Referatai
Kategorija:
Apimtis:

16 psl.

Lygis:

0 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Failo tipas:

Microsoft Word 41.96 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą