Įkelti darbą
Šperos.lt
> Kita
> Kulinarija
> Vynas (2)
Vynas (2)
9.5
(
1
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
Aprašymas:
Vynas. Vyno skirstymai. Portveinas. Kagoras. Madera. Tokajus. Cheresas. Šampanas. Vermutas.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:
Referatai
Kategorija:
Kita
,
Kulinarija
Apimtis:
5 psl.
Lygis:
1 klasė / kursas
Švietimo institucija:
Vilniaus Gedimino Technikos Universitetas
Failo tipas:
28.8 KB
Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!
Atsisiųsti šį darbą
Panašūs darbai
Vynų klasifikacija ir asortimentas
Vynų kultūra
Vynas (3)
Gėrimų patiekimas
Vynas
Pobūvio-furšeto aptarnavimas
Stalo padengimas
Maitinimo organizavimas ir aptarnavimas
Pobūvio aptarnavimas
Vaikų maitinimo organizavimas vaikų šventės metu