Įkelti darbą
Šperos.lt
> Kita
> Kulinarija
> Mėsos pirminis paruošimas
Mėsos pirminis paruošimas
9.6
(
4
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
Aprašymas:
Mėsos pirminis paruošimas. Skerdienos išskirstymas. Pusgaminių paruošimas. Subproduktų paruošimas.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:
Referatai
Kategorija:
Kita
,
Kulinarija
Apimtis:
5 psl.
Lygis:
3 klasė / kursas
Švietimo institucija:
Elektrėnų profesinio mokymo centras
Failo tipas:
12.85 KB
Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!
Atsisiųsti šį darbą
Panašūs darbai
Mėsos konservų gamybos technologija
Maisto prekių laikymas
Šviežia mėsa
Mėsos infekcinės ligos ir jos užterštumas
Karštai rūkytų mėsos gaminių gamybos skyriaus projektavimas
Profesinės veiklos praktikos ataskaita: mėsos gaminių gamyba UAB "Sagralita"
Mėsa
Galvijai
Mėsos sudėties ir komponentų savybių kitimas priklausomai nuo įvairių faktorių
Maisto priedai. Maisto priedai mėsos produktuose