Įkelti darbą
Šperos.lt
> Kita
> Kulinarija
> Mėsos konservų gamybos technologija
Mėsos konservų gamybos technologija
9.8
(
1
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
Aprašymas:
Įvadas. Sterilizuoti mėsos konservai. Receptūros pavyzdys. Gamybos technologija. Pakavimas, laikymas, ženklinimas. Išvados.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:
Referatai
Kategorija:
Kita
,
Kulinarija
Apimtis:
10 psl.
Lygis:
2 klasė / kursas
Švietimo institucija:
Tarptautinė teisės ir verslo aukštoji mokykla
Failo tipas:
14.56 KB
Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!
Atsisiųsti šį darbą
Panašūs darbai
Mėsos pirminis paruošimas
Maisto prekių klasifikacija
Paukštiena
Mėsos infekcinės ligos ir jos užterštumas
Maisto prekių laikymas
Vynų klasifikacija ir asortimentas
Mėsos gaminiai
Pienas (2)
Virtos rūkytos dešros
Vynuogių vynai