Šperos.lt > Kita > Kulinarija > Maisto prekių laikymas

Maisto prekių laikymas

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.6
  (
3
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Mėsa. Šviežia mėsa. Mėsos produktai. Skerdžiamų gyvulių rūšys. Mėsos skerdienos struktūra. Mėsos klasifikavimas pagal temperatūrą. Mėsos tipai. Mėsos kokybės rodikliai ir jų laikymasis. Fasuota mėsa: Mėsos subproduktai. Mėsos pusgaminiai. Mėsos konservai. Dešrų gaminiai. Virtų dešrų grupė. Dešrelės. Kepeninė dešra. Kraujinės dešros. Žlėgtainiai. Šaltiena. Mėsos duona. Parūkytos dešros. Rūkytos dešros. Mėsos gaminiai. Išvados.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Namų darbai
Kategorija:
Apimtis:

5 psl.

Lygis:

0 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Marijampolės kolegija

Failo tipas:

Microsoft Word 17.38 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą