Įkelti darbą
Šperos.lt
> Kita
> Kulinarija
> Sūriai
Sūriai
9.7
(
2
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
Aprašymas:
Sūrių specifika. Sūrių gamintojų įvairovė. Sūrių įvairovė. Patiekalai iš sūrio. Anketų tyrimas. Įmonės tiekiančio patiekalus iš sūrio. Išvados.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:
Referatai
Kategorija:
Kita
,
Kulinarija
Apimtis:
14 psl.
Lygis:
3 klasė / kursas
Švietimo institucija:
Vilniaus kolegija
Failo tipas:
137.76 KB
Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!
Atsisiųsti šį darbą
Panašūs darbai
Fermentinis sūris
Sūriai (2)
Pienas ir jo produktai
Mikrobiologija (4)
Pienas ir jo produktai. Pieno tyrimai
Grybai (2)
Vynų klasifikacija ir asortimentas
Verslo planas: obuolių sūrio gamyba UAB "Obuolių magija"
Kiauliena
Fermentinių sūrių gamybos verslo organizavimo proceso projektavimas