Grybai (2)

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.8
  (
4
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Grybų grupės. Grybų sandara. Grybų mitybinė vertė. Grybų paslaugos. Grybai nenaudėliai. Maistinis grybų paruošimas. Grybų apdorojimo būdai. Grybų džiovinimas. Grybų užšaldymas. Grybų sūdymas. Grybų rauginimas. Grybų marinavimas. Kepti grybai. Grybų sultys (ekstraktas). Grybų miltai. Grybų ikrai. Žinotina. Valgomi grybai. Grybų nuotraukos. Nuodingi grybai.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Konspektai
Kategorija:
Apimtis:

15 psl.

Lygis:

11 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Telšių "Germanto" vidurinė mokykla

Failo tipas:

Microsoft Word 547.71 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą