Įkelti darbą
Šperos.lt
> Kita
> Kulinarija
> Žuvis
Žuvis
9.5
(
1
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
Aprašymas:
Žuvies maistingumas. Pirminis žuvies paruošimas. Žuvų darinėjimas. Virti žuvies patiekalai. Kepti žuvies patiekalai. Lietuviški žuvies patiekalai. Šalti žuvies patiekalai ir užkandžiai. Išvados.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:
Referatai
Kategorija:
Kita
,
Kulinarija
Apimtis:
8 psl.
Lygis:
2 klasė / kursas
Švietimo institucija:
Panevėžio Margaritos Rimkevičaitės technologinė mokykla
Failo tipas:
16.26 KB
Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!
Atsisiųsti šį darbą
Panašūs darbai
Žuvies šalti ir karšti patiekalai
Maisto gaminimo technologijos
Žuvis (2)
Grybai (2)
Maisto komponentų kitimas terminio poveikio metu ir įtaka žmogaus organizmui
Žuvies konservai
Žuvininkystės ir žuvies produktų gamybos technologija
Stalo įrankiai bei indai
Žuvininkystė
Lietuvių kalbos ir literatūros pamokų planai 11 klasei