Vyno gamyba

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
10.0
  (
3
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Įžanga. Vyno gamyba. Vyno apibūdinimas. Vyno gamybos technologija. Vynuogių vynas. Technologinis procesas. Baltojo vyno gamyba. Baltojo vynuogių vyno gamybos technologinė schema. Raudonojo vyno gamyba. Vyno kokybė. Šampanas. Konjakas. Konjako gamybos technologinė schema. Tolydinio vyno distiliavimo aparato K-5M schema. Vaisių-uogų vynas. Vaisių ir uogų vyno gaminimas. Vaisių derliaus nuėmimas ir paruošimas. Žaliava, jos savybės ir sudėtis. Vaisių-uogų vyno gamybos technologinis procesas. Vaisių-uogų vyno gamybos technologinė schema. Sulčių gamyba. Sulčių skiedimas. Sulčių rūgštumas ir cukringumas. Rauginimas. Vyno supilstymas į butelius. Kalvadosas ir sidras. Kalvadosas. Kalvadoso gamybos technologinio proceso schema. Sidro gaminimas. Vaisvynių ligos ir trūkumai. Vyno gamybos kenkėjai ir mikrobinis jo gedimas. Vyno apsauga nuo mikrobinio gedimo.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Kursiniai darbai
Kategorija:
Apimtis:

22 psl.

Lygis:

0 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Failo tipas:

Microsoft Word 144.51 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą