Įkelti darbą
Šperos.lt
> Kita
> Kulinarija
> Vynuogių vynai
Vynuogių vynai
9.6
(
3
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
Aprašymas:
Įvadas. Vyno ištakos. Vyno gamyba. Natūralusis vynas. Putojantis vynas. Spirituotas vynas. Aromatizuotas vynas. Ką papasakotų vyno mėgėjas. Įvairių šalių vynai. Kartojimo ir diskusijų klausimai.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:
Konspektai
Kategorija:
Kita
,
Kulinarija
Apimtis:
18 psl.
Lygis:
0 klasė / kursas
Švietimo institucija:
Vilniaus kooperacijos kolegija, VšĮ
Failo tipas:
36.28 KB
Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!
Atsisiųsti šį darbą
Panašūs darbai
Vyno gamyba
Vynų klasifikacija ir asortimentas
Prancūzijos vynai
Vynas ir šampanas
Mėsos konservų gamybos technologija
Vynų kultūra
Vynas (3)
Vadybininko profesinė praktika: turizmo paslaugų teikimo įmonė
Daržovės - ne tik maistas, bet ir vaistas