Įkelti darbą
Šperos.lt
> Kita
> Kulinarija
> Tešlos kočiojimo mašina
Tešlos kočiojimo mašina
9.9
(
3
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
Aprašymas:
Įvadas. Mašina "SPTO – E". Veikimo principas. Eksploatavimas. Darbo sauga. Išvados.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:
Referatai
Kategorija:
Kita
,
Kulinarija
Apimtis:
5 psl.
Lygis:
3 klasė / kursas
Švietimo institucija:
Vilniaus kolegija
Failo tipas:
65.34 KB
Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!
Atsisiųsti šį darbą
Panašūs darbai
60 vietų itališkų patiekalų restorano projektavimas Jurbarke
Sūrių įvairovė
Ukrainietiškos duonos technologinė instrukcija
Konditerinių patiekalų paruošimas
Kokteiliai
Maisto kokybė ir sauga
Maisto ruošimas pobūviams
80 vietų restorano sąnaudos ir ekonominių rodiklių apskaičiavimas
Verslo planas: jūros gėrybių restoranas UAB "Jūros puta"
Verslo planas: restoranas IĮ "Jūrlita"