Įkelti darbą
Šperos.lt
> Kita
> Kulinarija
> Kruopų gamybos technologija
Kruopų gamybos technologija
9.7
(
2
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
Aprašymas:
Įvadas. Kruopų gamybos technologija. Kruopų kokybės rodikliai. Kruopų asortimentas. Lietuvos standartas. Išvados.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:
Referatai
Kategorija:
Kita
,
Kulinarija
Apimtis:
10 psl.
Lygis:
2 klasė / kursas
Švietimo institucija:
Failo tipas:
19.85 KB
Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!
Atsisiųsti šį darbą
Panašūs darbai
Varškė ir jos gaminiai
Kruopos
Maisto kokybė ir sauga
Medus (2)
Produktų panaudojimas patiekalams
Maisto kokybės ir saugos reikalavimai
Pienas ir jo produktai. Pieno tyrimai
Prieskoniai
Grūdai ir miltai. Jų produktai
Pienas ir jo produktai