Įkelti darbą
Šperos.lt
> Kita
> Kulinarija
> Kruopos
Kruopos
9.8
(
2
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
Aprašymas:
Įvadas. Kruopų gamyba. Kruopų asortimentas. Miežinės, kvietinės kruopos. Avižinės kruopos. Kruopų pakavimas ir laikymas. Išvados.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:
Referatai
Kategorija:
Kita
,
Kulinarija
Apimtis:
11 psl.
Lygis:
2 klasė / kursas
Švietimo institucija:
Failo tipas:
17 KB
Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!
Atsisiųsti šį darbą
Panašūs darbai
Grūdai ir miltai. Jų produktai
Grūdai ir miltai. Jų produktai (2)
Maisto prekių klasifikavimas
Miltiniai maisto produktai
Maisto prekių klasifikacija
Pienas ir jo produktai
Maisto prekių laikymas
Kruopų gamybos technologija
Pobūvio aptarnavimas
Žuvys