Šperos.lt > Kita > Kulinarija > Karštųjų patiekalų iš paukštienos krūtinėlės paruošimo technologija

Karštųjų patiekalų iš paukštienos krūtinėlės paruošimo technologija

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.6
  (
4
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Įvadas. Paukštienos asortimentas. Paukštienos paruošimas gaminimui. Patiekalų iš paukštienos krūtinėlės paruošimo technologija. Šutinti ir troškinti paukštienos krūtinėlės patiekalai. Kepti paukštienos krūtinėlės patiekalai. Kepti ant iešmo paukštienos krūtinėlės patiekalai. Įdaryti paukštienos krūtinėlės patiekalai. Kiti patiekalai su paukštienos krūtinėle. Išvados ir siūlymai.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Referatai
Kategorija:
Apimtis:

14 psl.

Lygis:

3 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Vilniaus kolegija

Failo tipas:

Microsoft Word 29.05 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą