Įkelti darbą
Šperos.lt
> Kita
> Kulinarija
> Mėsos produktų terminio apdorojimo tyrimai veikiant slėgiui
Mėsos produktų terminio apdorojimo tyrimai veikiant slėgiui
9.5
(
1
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
Aprašymas:
Virtų dešrų formavimo proceso tyrimas. Slėgio veikimas faršo vandens surišimui. Technologinės faršo savybės. Faršo laikymas. Mėsos duona. Termobarinis apdorojimas.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:
Namų darbai
Kategorija:
Kita
,
Kulinarija
Apimtis:
5 psl.
Lygis:
0 klasė / kursas
Švietimo institucija:
Kauno Technologijos Universitetas
Failo tipas:
9.08 KB
Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!
Atsisiųsti šį darbą
Panašūs darbai
Karštai rūkytų mėsos gaminių gamybos skyriaus projektavimas
Šaldymo ūkis
Dešrų gamybos ypatumai
Maisto prekių laikymas
Pagrindinės sveikatos ugdymo kryptys miesto bendruomenėje
Sveikatos apsauga Lietuvoje (2)
Sveikatos apibrėžimai
Rūkytų mėsos ir paukštienos gaminių kokybės tyrimai, mikrobinių gedimų sukėlėjų identifikavimas
Maisto chemija
Auditorių etikos kodeksas