Šperos.lt > Kita > Kulinarija > Mėsos produktų terminio apdorojimo tyrimai veikiant slėgiui

Mėsos produktų terminio apdorojimo tyrimai veikiant slėgiui

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.5
  (
1
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Virtų dešrų formavimo proceso tyrimas. Slėgio veikimas faršo vandens surišimui. Technologinės faršo savybės. Faršo laikymas. Mėsos duona. Termobarinis apdorojimas.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Namų darbai
Kategorija:
Apimtis:

5 psl.

Lygis:

0 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Kauno Technologijos Universitetas

Failo tipas:

Microsoft Word 9.08 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą