Išplėstinė paieška
 
 
 
Pradžia>Kita>Kulinarija>Žuvies konservai
   
   
   
naudingas 0 / nenaudingas 0

Žuvies konservai

  
 
 
1234567891011121314
Aprašymas

Įvadas. Žaliavų reikalavimai. Receptūra. Gamybos technologinė schema. Gamybos technologinio proceso trumpas aprašymas. Gaminio ydos bei jų šalinimo būdai. Gaminio kriterijai. Pakavimas. Ženklinimas. Laikymas. Transportavimas. Išvados.

Ištrauka

Vis dėl to buvo pasirinkta žuvies konservų gamyba. Ši sritis Lietuvoje nėra nauja. Žmonės visada mėgo žuvį bei jos produktus. Dažnai perkame juos per didžiąsias šventes ir mielai vartojame kasdieniniame gyvenime.
Manau, kad žmonėms tai nebus naujiena (žuvis ir jos produktai) ir galės pasirinkti dar vienus žuvies produktus iš nemažai dabar prekybos centruose siūlomų žuvies produktų.
Įmonės pagrindinis produktas yra žuvis. Ji bus ne perkama iš žvejybos bendrovių, o pati įkurs filialą Klaipėdoje. Šiame mieste bus įkurtas biuras, o uoste turėsime nusipirkę žvejybinį laivą. Pasamdyti darbuotojai- patyrę žvejai, gaudys pačią žuvį ir šviežiai pagauta žuvis bus vežama į Vilnių, kuriame bus įkurtas cechas. Jame kiti darbuotojai rankomis bei naujais perdirbimo įrengimais gamins žuvies produktus. Pagal naujus receptus perdirbta žuvis bus pakuojama į skardines, stiklinius indelius bei plastikinius maišelius (šaldyta žuvis).

Pagrindinė žaliava yra: žuvis. Iš jos ir bus daromi paminėti produktai.
. Įmonei reikės ir papildomų sudėties produktų: prieskonių, maistinių žaliavų, aliejaus, pomidorų pasta, cukraus, svogūnų, augalinio aliejus, acto, juodųjų ir kvapiųjų pipirų, kalendros, gvazdikėlių, lauro lapų, druskos, vandens ir pan.
Tarptautiniuose standartuose, kuriuose pateikiami reikalavimai prieskoniams, nurodyta, kad prieskoniuose praktiškai neturi būti pašalinių priemaišų: tai mineralinės kilmės (smėlis, purvas) ir gyvulinės kilmės (vabzdžių dalys, graužikų plaukai ir išmatos) medž., kurios tam tikromis sąlygomis atskiriamos nuo produkto. ...

Rašto darbo duomenys
Tinklalapyje paskelbta2007-10-03
DalykasKulinarijos referatas
KategorijaKita >  Kulinarija
TipasReferatai
Apimtis13 puslapių 
Literatūros šaltiniai14
Dydis331.73 KB
AutoriusAlina
Viso autoriaus darbų2 darbai
Metai2007 m
Klasė/kursas2
Švietimo institucijaVilniaus kolegija
Failo pavadinimasMicrosoft Word Zuvies konservai [speros.lt].doc
 

Panašūs darbai

Komentarai

Komentuoti

 

 
[El. paštas nebus skelbiamas]

 
 
  • Referatai
  • 13 puslapių 
  • Vilniaus kolegija / 2 Klasė/kursas
  • 2007 m
Ar šis darbas buvo naudingas?
Taip
Ne
0
0
Pasidalink su draugais
Pranešk apie klaidą