Šperos.lt > Kita > Kulinarija > Prieskonių pristatymas

Prieskonių pristatymas

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.6
  (
4
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
Aprašymas:
PowerPoint pristatymas. Prieskonių istorija. Prieskonių reikšmė. Prieskonių grupavimas. prieskonių laikymas. prieskonių higienos norma. Prieskoniai. Kmynai. Kardamonas. Lauro lapai. Šafranas. Vanilė. Anyžiai. Bazilikas. Cinamonas. Ceilono cinamonas. Kiniškas cinamonas. Ciberžolės. Čiobreliai. Citrinžolė. Kalendra. Įmonės teikiančios prieskonius. Išvados.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Pristatymai
Kategorija:
Apimtis:

24 psl.

Lygis:

3 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Aleksandro Stulginskio universitetas

Failo tipas:

Microsoft PowerPoint 334.28 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą