Šperos.lt > Kita > Kulinarija > Maisto prekių klasifikacija

Maisto prekių klasifikacija

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.5
  (
2
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
Aprašymas:
PowerPoint pristatymas. Maisto prekių klasifikacija. Švieži vaisiai. Daržovės. Vaisių ir uogų konservai. Natūralūs daržovių konservai. Šaldyti vaisiai ir daržovės. Džiovinti vaisiai ir uogos. Džiovintos daržovės. Švieži grybai. Perdirbti grybai. Perdirbtų grūdų produktai. Kruopos. Miltai. Miltų produktai. Makaronai. Duonos gaminiai. Pyrago gaminiai. Krakmolas, cukrus, medus. Cukraus pakaitalai. Dirbtinis medus. Natūralus medus. Konditerijos gaminiai. Šokoladas. Karamelė. Saldainiai. Irisai. Dražė. Miltų konditerija. Skonio prekės. Arbata. Kava. Prieskoniai. Pagardai. Riebalai. Pieno produktai.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Pristatymai
Kategorija:
Apimtis:

35 psl.

Lygis:

9 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Biržų politechnikos mokykla

Failo tipas:

Microsoft PowerPoint 335.46 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą