Šperos.lt > Kita > Kulinarija > Desertiniai pieno produktai; Jų sudėtis, maistinė vertė, kokybės rodikliai, laikymo ir techninės sąlygos (standartai)

Desertiniai pieno produktai; Jų sudėtis, maistinė vertė, kokybės rodikliai, laikymo ir techninės sąlygos (standartai)

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.9
  (
2
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Pienas. Pieno gėrimai. Varškės gaminiai. Ledai. Sviestas su priedais. Pieno konservai. Jogurtas.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Referatai
Kategorija:
Apimtis:

9 psl.

Lygis:

3 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Kauno Technologijos Universitetas

Failo tipas:

Microsoft Word 27.66 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą