Regioniniai skirtumai. Ligūrija. Pjemontas. Lombardija. Venecija. Emilija- Romanija. Toskana. Umbrija. Markė. Apulija. Kampanija. Lacijus. Sicilija. Vaišės. Stalo malonumai. Manieros prie stalo. Kavinė ir baras. Gėrimas ir rūkymas. Gėrimai. Pjemontas. Priežastys atrasti naują vyną. Pjemonto vyno stilius. Prunotto vyninė. Arneis vynmedžių baltasis vynas. Dolcetto vynmedžių raudonasis vynas. Barbera vynmedžių raudonasis vynas. Nebbiolo vynmedžių raudonasis vynas. Barbaresco apylinkių raudonasis vynas. Barolo apylinkių raudonasis vynas. Pjemonto vyno derlių apžvalga. Pica. Picos kūrėjas. Kelionė į Jungtines Amerikos Valstijas (JAV). Neapolietiška pica. Gėrimai prie picos. Sūriai. Itališkas agurotis - cukinija. Makaronai. Mėsa. Kalėdos Italijoje. Velykos Italijoje. Darbas iliustruotas nuotraukomis.