Įkelti darbą
Šperos.lt
> Kita
> Kulinarija
> Sriubos
Sriubos
9.8
(
2
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
Aprašymas:
Tema: Sriubos. Darbo tikslai: Išmokti pagaminti ir patiekti įvairias sriubas, Išmokti kontroliuoti SVT, Išmokti įvertinti sriubų kokybę jusliniu būdu.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:
Laboratoriniai darbai
Kategorija:
Kita
,
Kulinarija
Apimtis:
5 psl.
Lygis:
11 klasė / kursas
Švietimo institucija:
Lavoriškių pagrindinė mokykla
Failo tipas:
11.63 KB
Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!
Atsisiųsti šį darbą
Panašūs darbai
Karamelė
Įvairių tešlų ruošimo technologija
Paukštiena
Pasaulio virtuvių ypatumai
Maisto prekių klasifikacija
Italijos virtuvė
Lietuvos virtuvė
Dietinio maitinimo pagrindai
Vynų klasifikacija ir asortimentas
Plikyta tešla