Žuvys

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
10.0
  (
2
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Sūdytos, rūkytos ir vytintos žuvys. Žuvų sūdymo būdai ir jų įtaka gatavos produkcijos kokybei. Sūdytų žuvų asortimentas ir kokybės rodikliai. Vytintos žuvys. Žuvies rūkymas. Rūkymo dūmų savybės. Rūkymo biochemija. Rūkymo būdai. Žuvų asortimentas labai gausus. Sūdytų silkių kokybės rodikliai.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Konspektai
Kategorija:
Apimtis:

7 psl.

Lygis:

1 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Panevėžio prekybos ir paslaugų verslo mokykla

Failo tipas:

Microsoft Word 14.27 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą