Įkelti darbą
Šperos.lt
> Kita
> Kulinarija
> Šviežios žuvies patogeniniai mikroorganizmai
Šviežios žuvies patogeniniai mikroorganizmai
9.8
(
3
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
Aprašymas:
Įvadas. Šviežios žuvies mikroorganizmai. Žuvies laikymas. Išvados.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:
Referatai
Kategorija:
Kita
,
Kulinarija
Apimtis:
11 psl.
Lygis:
1 klasė / kursas
Švietimo institucija:
Marijampolės kolegija
Failo tipas:
17.38 KB
Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!
Atsisiųsti šį darbą
Panašūs darbai
Pienas ir jo produktai. Pieno tyrimai
Žuvys
Vynų klasifikacija ir asortimentas
Dirvožemio rekreacinės erozijos nustatymas
Žuvies sudėties kitimas technologinių procesų metu
Lietuvių kalbos ir literatūros pamokų planai 11 klasei
Prekių mokslas (3)
Žuvis
Pelno apskaičiavimas ir naudojimas
Marketingo tyrimų procesas