Šperos.lt > Kita > Kulinarija > Gamybinės praktikos ataskaita: konditerijos cechas

Gamybinės praktikos ataskaita: konditerijos cechas

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
10.0
  (
2
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Įmonės charakteristika. I. Čiplienės individuali įmonė. Praktikos eiga. Atliekamų užduočių aprašymas. Bendravimas su Įmonės vadovais ir darbuotojais. Ypatingas patiekalas. Patiekalo receptūra. Patiekalo gamyba, patiekimas. Išvados ir pasiūlymai. Priedai (receptai).
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Praktikos ataskaitos
Kategorija:
Apimtis:

17 psl.

Lygis:

2 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Panevėžio Margaritos Rimkevičaitės technologinė mokykla

Failo tipas:

Microsoft Word 27.77 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą